Yangın Kapısı Fiyatları Temel Açıklaması

Wiki Article

Cemiyet arasında yangın kaçış kapısı yönetmeliği olarak da isimlendirilen, 2007/12937 hüküm skorlı "Binaların Yangından Korunması Karşı Yönetmelik"i mütalaa etmek derunin tıklayın.

Antrparantez, ehven yangın baplarının, sertifikaları olmayabileceği ve yangın sırasında yeterince dayanıklı olmayabileceği konusunda tembihyorlar.

     Yangın Bapsı insanların, binanın güvenliğini sağlayıcı ve yangın ile temasa son veren kapıya denir.

Yangın kapısı elbette bakım konstrüksiyonlmalıdır? Yangın kapıları düzenli hizmet gerektirir. Hizmet, yangın kapısının alışverişlevselliğini ve yangın dayanıklılığını tedariklemek ciğerin önemlidir. Yangın kapısının periyodik olarak kontrolör edilmesi, kapının harbi bir şekilde kapanıp kapanmadığının, menteşelerinin sağlam bulunduğunun, sızdırmazlık fitillerinin haklı bulunduğunun ve kilit mekanizmasının çaldatmaıştığının kontrolör edilmesini dâhilerir. Hatta, yangın kapısı üzerindeki etiketlerin ve sorunaretlerin okunabilir olması gerekmektedir.

Yangın Bapsı alırken özen etmeniz gereken en önemli ayrıntı GOXU markası şeşnda bizim yanımızdan üretilen kapılar kadar nitelikli ve sertifikalı ürünler yeğleme etmenizdir.

Kapı kanadı içerisinde yalıtım malzemesi olmayabilir yahut henüz enikonu gereç kullanılabilir. Yeniden bu tip bapda bir ölçünlü olmadığı bâtınin sac lafınlığı 1.0 mm yahut daha ince kullanılabilir. Bu şekilde bir standarda uymadan meydana getirilen, şu demek oluyor ki belgesiz bir yangın kapısını diğer ifadeyle ucun yangın bapsı 3000 TL den başlamış olan fiyatlara keşfetmek mümkündür. Evgin çıkış kapısı olarak da adlandırılan bu kapılar ucuz yangın bapsı olarak da nitelendirilir.

Yangın bapları, yangının bölgesel olarak kontrol altına kırmızıınmasına yardımcı evet ve yangının diğer bölümlere yayılmasını engelleyerek emanet kaybını ve maddi hasarı minimize paha.

→ Yangın merdiveni baplarının otomatik kapanma özelliği olmalı ve ürkü bar, yaylı menteşe, duman sızdırmaz fitili olmalıdır. 

Binalarda kâin yangın bapları ve ana bapların cihetı gün yangına dayanıklı iç kapı bulundurulması da çok önemlidir. Yangına dayanıklı iç kapı, oda bapsı olabileceği kadar, bir odanın muhtevaindeki farklı bir göz bapsı da mümkün.

Çift kanatlı yangın kapısı binanın mimari kuruluşsı Yangın Merdiveni Kapısı ilkin yürütmek üzere yararlanma amacına ve kullanan erkek nüshasına bakılırsa tasarlanan kapıdır. Aynı anda birfena insanın kullanabileceği tarzda tasarım edilen çift kanatlı yangın bapları, yüksek binalar ile aynı anda yüzlerce insanın bulunduğu tuzakışveriş merkezleri, hastaneler, fabrikalar yahut okullar kabil binalarda yeğleme edilmektedir.

Dolgu kullanılarak kapı bilgisizluğuna yerleştirilen kasalara menteşeler aracılığı ile tutturulan kapı kanatları, evgin durumlarda palas açılacak şekilde Yangın Kapısı inanma kilidi ile emniyetli hale getirilmektedir. Yangın Bapsı üretimi konusunda uzman personelimiz aracılığıyla kaleme alınan bu hatmızda;

Bina çıkışlarında kullanılan Yangın Kapısı kapılar fiillevi hasebiyle farklı malzemelerden üretildiği için ısıevet dayanıklı Yangın Çıkış Kapısı değildir. Bu nedenle afet esnasında kullanılamaz ve insanoğlu ciğereride sarılmış kalabilir.

Gestaltda yangın çıkması halinde yalın ve yaman yangın bapsı sayesinde özelliklerine sargılı olarak belli bir müddet bir bölgede sınırlandırılır ve gayrı alanlara yayılması engellenir.

Binada bulunan kişilerin ısı ve dumandan etkilenmeden hariçya yahut yangın merdivenlerine erişmesinı sağlayıcı Yangın Kapısı modelleri kendi içerisinde yekta kanatlı, çift kanatlı ve ürkü barlı Yangın Bapları olarak sınıflandırılmaktadır.

Report this wiki page